Extreme vermoeidheid, buikpijn, vaak hoofdpijn

Cliënt M1

Ik ben via via bij Sybrand Koning terecht gekomen op het moment dat het in meerdere opzichten niet erg goed met mij ging. Ik was fysiek in elkaar gestort en mentaal zat ik tegen een burn-out aan.
Mijn klachten bestonden voornamelijk uit extreme vermoeidheid, buikpijn, vaak hoofdpijn (meerdere dagen per week fikse hoofdpijn), extreme ongesteldheidspijnen waardoor ik een week lang niet kon functioneren.

In de reguliere gezondheidszorg waren ze met me bezig, maar stond ik op een wachtlijst en in de tussentijd was ik er behoorlijk beroerd aan toe. Dus de mogelijkheid om biomagnetisme behandelingen te krijgen heb ik met beide handen aangegrepen.

Elke twee weken kreeg ik een sessie met als gevolg dat ik steviger in mijn schoenen kwam te staan, minder vaak hoofdpijn kreeg, de buikpijn werd minder heftig en twee hele belangrijke punten die voor mij echt live changing waren: ik kreeg weer meer energie en de ongesteldheidspijnen waren minder extreem, ik kon de dagen nu zelfs zonder pijnstillers doorkomen!

In de reguliere gezondheidszorg stond ik nog steeds op de wachtlijst maar ik kon ondertussen met een stuk meer plezier in het leven wachten.

Vervolgens hebben ze me hormoon therapie gegeven als voorbereiding op een operatie. Toen bleek dat ik hier allergisch op reageerde is die behandeling stopgezet, echter had ik er wel een flinke plek van op mijn huid gekregen met een dikke schijf onder mijn huid van 4×6 cm, dit werd maar niet minder. Tijdens de volgende biomagnetisme behandeling is de plek direct zeker met 40% verkleind.

Na mijn operatie helpen de biomagnetisme behandeling me met herstellen.

Ik ben nog in afwachting van verder onderzoek voor een mogelijke nierafwijking, we hopen dat we met de biomagnetisme behandelingen icm de extra rust mijn lichaam zichzelf dusdanig kunnen laten herstellen dat ook mijn nieren straks weer normaal functioneren.

Eén gedachte over “Extreme vermoeidheid, buikpijn, vaak hoofdpijn

 1. Beste M1,

  Je was zwaar ziek en de specialisten wisten nog niet wat de oorzaak was.
  Je buikinhoud was ook niet te scannen.

  Na een paar Biomagnetische sessies veranderde dat en je specialist kon nu beter je buikinhoud beoordelen. Ook had je minder pijn tijdens je menstruatie.

  Het toedienen van de hormoon therapie bracht je weer uit evenwicht.

  Na je operatie zijn we doorgegaan met de biomagnetische sessies.

  Veel succes toegewenst.
  Sijbrand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *