Biomagmetische behandeling in Lelystad

<vorig . . . . . . . volgend>

Biomagnetische behandeling.

Bij de Medisch Biomagnetisme behandeling worden magneten van gemiddelde intensiteit op het lichaam van de cliënt gelegd met als doel de pH-waarde in evenwicht te brengen.

De magneten kunnen het weefsel niet vernietigen of ongewenste neveneffecten produceren. Alleen bij patiënten met een pacemaker of zwangere vrouwen dient er extra voorzorg te zijn.

Biomagnetische behandeling in combinatie met de allopathie

Het Biomagnetische Paar kan worden gebruikt in combinatie met elke andere vorm van aanvullende therapie en traditionele allopathische behandelingen. Voor patiënten die de afgelopen 12 maanden chemotherapie hebben ondergaan, moet per geval bekeken worden wanneer de Biomagnetische behandeling gestart kan worden.

Biomagetische behandeling, reguliere arts, afbouw medicatie.

Het advies is om regelmatig de conventionele arts te blijven bezoeken, zodat ook hij de voortgang van de patiënt kan volgen.
Het gebeurt echter vaak dat, zodra de Biomagnetische behandeling is gestart, de  medicatie geleidelijk kan worden verlaagd of geheel kan worden staakt. Zelfs in het geval van een chronische ziekte kan blijken dat de medicatie geheel kan worden afgebouwd.

Biomagnetische behandeling en de begeleiding van uw medisch specialist.

Het is verstandig regelmatig de huisarts of de medisch specialist de voortgang te laten controleren.

 • Bijvoorbeeld in het geval van een diabeet die naar een Biomagnetische sessie gaat.Hij moet extra voorzichtig zijn tijdens de dagen na zijn Biomagnetische sessie om zijn insulinedosis constant aan te passen. Het is mogelijk dat de benodigde hoeveelheid insuline “spontaan” na de sessie afneemt en daarom moet hij er heel voorzichtig mee zijn en zijn arts raadplegen.
 • Een ander voorbeeld is het geval van patiënten met HIV of immunodeficiëntie.
  Na een Biomagnetische therapie kunnen patiënten een veel kleinere dosis medicatie nodig hebben. Het is belangrijk dat de patiënt voortdurend in contact staat met zijn arts en dat de arts en de patiënt het onderling eens zijn over de beste weg die moet worden gevolgd voor volledig herstel.

Biomarnetische behandeling en voorwaarden tot herstel.

Het aantal sessies dat nodig is om volledige genezing te bereiken, is afhankelijk van veel factoren:

 • zoals het soort ziekte,
 • hoe chronisch de ziekte is en
 • de reactie van de patiënt.

Biomagnetische behandeling en volledige genezing.

Geen twee zieke mensen reageren op dezelfde manier op een bepaalde ziekte.

Elke patiënt verschilt afhankelijk van leeftijd, lichaamsbouw, metabolisme, levensstijl, voedingstoestand, mentale toestand, toxische belasting en de staat van het immuunsysteem. Afhankelijk van hoe lang de ziekte zich al heeft gemanifesteerd en de reeds opgelopen lichamelijke schade die de ziekte heeft veroorzaakt en eerder toegediende medicijnen is bepalend voor de wederopbouw tot herstel.

Vaak begint de patiënt echter al positieve veranderingen in zijn gezondheid op te merken na de eerste sessie. In de meeste gevallen zou, met een reeks van drie of vier sessies (één per week), er in de meeste gevallen een grote verbetering moeten worden waargenomen.
Voor chronische gevallen kunnen vier, vijf of meer sessies nodig zijn.

2 gedachten over “Biomagmetische behandeling in Lelystad

 1. Pingback: Overspannen, burnout klachten

 2. Beste Sybrand,
  Mijn naam is Ingrid Toorop en ik ben geïnteresseerd in een bio magnetische behandel sessie. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn en of dit eventueel (deels) door de verzekering vergoed wordt.
  Ik hoor graag je antwoord.
  Vriendelijke groeten,
  Ingrid Toorop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *