Ziekten, Biomagnetisme, gezondheid en preventie van ziekten.

<vorig . . . . . . . volgend>

Medisch Biomagnetisme en ziekten.

De methode van het Biomagnetisch Paar, het Medisch Biomagnetisme, van dr. Goiz heeft een geheel ander invalshoek dan de reguliere medische zienswijze.

Hier worden ziekte processen gezien als typische zuur/base verstoringen van organen waar een relatie bestaat met ziekte verwekkende micro organismen. Deze typische plaatsen, eenmaal uit evenwicht, en de bijbehorende micro organismen creëren een leefomgeving waarin de ziekte kan groeien. De ziekte kan zich dan, mogelijk, op diverse plaatsen in het lichaam manifesteren.

De theorie van het Biomagnetisch Paar.

Elke ziekte kan worden behandeld door magneten op de overeenkomstige polen, de paren van dr. Goiz, aan te brengen. De magneten worden zodanig op het lichaam geplaatst dat hun magnetisch krachtveld tegengesteld is aan het krachtveld van het ziekte proces. Hierdoor wordt de natuurlijke pH-waarde in de afwijkende organen hersteld en de ziekte verwekkende micro-organismen verdwijnen wanneer de leefomgeving (de basis van hun innesteling, metabolisme en reproductie) wordt weggenomen.

Biomagnetisme en het genezingsproces.

Als een patiënt bijvoorbeeld een virale of bacteriële infectie heeft opgelopen, controleert de therapeut het lichaam van de patiënt om te detecteren welk concreet paar of paren gepolariseerd zijn als gevolg van de infectie.
De paren die omhoog komen, weerspiegelen de interne pH-onbalans in een specifiek gebied van het lichaam van de patiënt, een onevenwichtigheid die verband houdt met het ziekte beeld.
Wanneer Paren correct zijn geplaatst, kunnen de magneten de migratie van H+ -ionen en vrije radicalen van het ene gebied naar het andere vergemakkelijken en op deze manier het pH-niveau in dat lichaamsgebied wijzigen. Het interne pH-niveau van de patiënt wordt opnieuw genormaliseerd en het lichaam kan zich via zijn eigen Creatieve Intelligentie herstellen.

Ziekte processen gezien vanuit het Biomagnetisme.

Veel voorkomende ziekten worden in het algemeen geproduceerd door slechts één Biomagnetisch Paar.
Complexe ziektes en tumorprocessen zijn het resultaat van associaties tussen twee of meer paren. Hoe complexer de combinatie van het Paar is, des te meer degeneratief of terminaal het ziekte proces is.

Het onderzoek van dr. Goiz naar het Biomagnetisme.

De locaties in de organismen van de Biomagnetische Paren zijn bekend, dankzij het onvermoeibare speurwerk van Dr. Isaac Goiz die de afgelopen twintig jaar klinisch onderzoek heeft verricht. Hij heeft meer dan 250 Biomagnetische Paren geïdentificeerd die overeenkomen met de meerderheid van ziekten, kwalen, disfuncties en syndromen.

Geneest men altijd met behulp van het Biomagnetsme?

Met het Medisch Biomagnetisme kunnen op een eenvoudige wijze zieke orgaanfuncties worden opgespoord. Op deze manier wordt de orgaanfunctie bij zieke mensen hersteld en kan het lichaam zichzelf genezen en regenereren.
Echter, zolang het orgaan of het weefsel niet in een onomkeerbare proces van degeneratie is geraakt, is het lichaam instaat zich te regenereren.

Biomagnetisme en preventie.

Het Medisch Biomagnetisme is ook een belangrijke preventieve therapie waarmee latente ziekten kunnen worden opgespoord en worden geëlimineerd nog voordat de klinische manifestatie heeft plaatsgevonden.

Het is verstandig zich van tijd tot tijd te laten checken op onevenwichtigheden om zo toekomstige problemen te verminderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *