Gezondheid

<vorig . . . . . . . volgend>

Gezondheid verbeteren met het Medisch Biomagnetisme.

Radicale gezondheidsverbetering,
het Medisch Biomagnetisme, de methode Goiz

De verbeteringen in gezondheid die de methode van het Medisch Biomagnetisme van dr. Goiz claimt, zijn zo radicaal en opzienbarend dat dit veelal door de reguliere medische wetenschap niet kan worden aanvaard.

Fantastische vermogen van het lichaam om te regenereren.

Levende wezens houden hun lichaamsfuncties, organen en weefsels in een verbazingwekkend energetisch evenwicht. Lichaamscellen hebben de juiste leefomgeving nodig om te kunnen overleven en om hun complexe functies correct uit te voeren. De ionische balans van positieve en negatieve ladingen in de cellen en hun omgeving speelt een essentiële rol bij het garanderen van dit geschikte cellulaire leefklimaat.

Een ziekte of een disfunctie in een deel van het lichaam is direct gekoppeld aan een vervorming van de pH-waarde in organen.
Als deze ionische verstoring naar de Normaal van het orgaan wordt gecorrigeerd met behulp van een tweetal magneten, zal het probleem waarschijnlijk verdwijnen.

Het eerder verstoorde orgaan, met een verzuurde of basische omgeving, zal terugkeren naar het punt van evenwicht en het fantastische vermogen van het lichaam om te regenereren, zal zijn eigen gezondheid herstellen.

Doelstelling van IkWilGezondZijn.nl en het Bio-Paar.

Mijn hoofddoelstelling is het verbreden van het werkterrein van de Biomagnetische Therapie, evenals andere complementaire en natuurlijke therapieën en methoden. En om op een correcte wijze gebruik te maken van de werkmethode van dr. Goiz, om zo het bewustzijn in de samenleving te vergroten.

Ik streef ernaar zoveel mogelijk mensen, zieken en therapeuten, te bereiken. En ik wens eenieder, ongeacht leeftijd, geslacht, ras, religie, politieke, economische of sociale status, te laten profiteren van deze vernieuwende en eenvoudige therapie die hen kan leiden naar een betere fysieke en mentale gezondheid.

Gelukkig zijn,
de integrale ontwikkeling van mensen.

Met mijn praktijk wil de integrale ontwikkeling van mensen, een holistische kijk op het leven en een manier van leven die niet alleen leidt tot de gezondheid, bevorderen. Mijn aandacht gaat uit naar de bevordering van hun spirituele groei, hun innerlijke balans en harmonie, naar gelukkig zijn.

Bewezen natuurlijke oplossing van gezondheidsklachten.

Er wordt door dr. Goiz gesteld dat zelfs zeer ernstige ziekten met behulp van een paar eenvoudige magneten daadwerkelijk verholpen kunnen worden.

Interessant is ook de bijlage van dr. Goiz over ziekten:
Overzicht van ziekten die met succes behandeld zijn met het Medisch Biomagnetisme

Dit is het antwoord op AL de gezondheidsproblemen waar iedereen mee tobt.
Ontdek de volledig natuurlijke oplossing die je gezondheid optimaal ondersteunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *