Wereld vrede project

<vorig . . . . . . . volgend>

Wereldvrede op basis van zelfontwikkeling.

Diverse elementary students in the classoom

Maharishi Mahesh Yogi is wereldwijd bekend om zijn Transcendente Meditatie programma; de grondig onderzochte en effectieve techniek van zelf-ontwikkeling.

De weg naar Totale Kennis, Veda.

Maharishi herstelde de Totale Kennis en de uiterst effectieve en praktische programma’s van de Vedische tradities in India in hun pure en totale vorm. Iedereen kan nu zo de volle belofte van het Veda leven. Leven in vrede, overvloed en goede gezondheid.

Transcendente Meditatie technologie.

Na eeuwen van verwarring onthulde Maharishi de Vedische waarheid, dat meditatie niet is gebaseerd op inspanning en concentratie maar op de spontane en natuurlijke stroom van de geest door middel van een correcte start.
Het is deze omschakeling in denken, belichaamd door de TM techniek, heeft het pad heeft geopend voor alle culturen en alle geledingen van de samenleving om vol te profiteren van deze meditatie.

De Natuurwet als basis van ons bewustzijn.

De ontwikkeling van bewustzijn brengt de individulele intelligentie meer en meer in overeenstemming met de evolutionaire intelligentie van de Natuur.
De Natuur Wet is de basis van de oneindige verscheidenheid van het universum in perfecte harmonie.

Dr John Hagelin

John-Hagelin

Dr. John Hagelin, befaamd quantum natuurkundige, beschrijft hoe de fysiologie van het menselijk brein het verenigd veld van de Natuur Wet kan ervaren en verlevendigen om vrede te produceren.

Hoe werkt de technologie voor wereld vrede

HAGELIN

Hagelin: Wie wil meer over vrede lezen?

Zo’n 300 duizend manuscripten en boeken zijn gepubliceerd over het onderwerp vrede.
Wie wil er nu nog een extra boek lezen over vrede.

Wij willen vrede creëren. Er bestaat echter een daadwerkelijk uitvoerbare wetenschap over vrede, omdat het gebied van bewustzijn het veld van eenheid is, het veld van gelukzaligheid, het veld van vrede.

Krachtig en fysiek aanwezig en een miljoen keer krachtiger dan de nucleaire kracht, als we er toegang toe kunnen krijgen.
Maar het bewustzijn kán die toegang krijgen.

Wat wij nodig hebben is: “meer vrede makers” die hun zenuwstelsel ontwikkelen tot het punt dat zij vuurtorens van vrede worden, vrede uitstralen, verbreiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *