Tussen de oren

Goede avond Sijbrand,

Op 4 januari heb ik een afspraak bij jou om 13.00 uur. Deze wil ik helaas afzeggen.
Het gaat nog steeds helemaal niet goed, kan nog steeds niet veel werken. Heb nu veel kosten moeten maken bij arts in Zutphen en ben nog niet fit.
Ik moet keuzes maken. Ik geloof best dat die magneten bijzonder zijn (en bijzonder wat jij dan steeds weer hebt gevonden) echter ik merk het niet en ben al 9 weken ziek en onderweg.
De rit vind ik dan te ver en heb mijn geld nodig voor supplementen en andere zaken.
Ook sturen ze me naar een psycholoog omdat ze denken dat het ” tussen mijn oren ” zit helaas…….

In ieder geval bedankt voor de sessies en ik vind het erg jammer om dat leuke stukje Lelystad (voorlopig) niet meer te zien.

Stuur je mij een bevestiging?

Ik wens je fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2017!

Met vriendelijke groet, (S11)

Eén gedachte over “Tussen de oren

 1. (S11),

  Dat is inderdaad vervelend. Je welbevinden is nog niet oké en je bent bezig “om beter te worden” met de natuurarts in Zutphen.
  Verder vindt de huisarts dat de fysiologie goed is en dat je jezelf gewoon beter zou moeten voelen.
  C.q. hij adviseert: “ga eens bij de psycholoog langs, die kan je misschien helpen”.

  Ik ga je een kleine ervaring van mijzelf vertellen als kapstok voor een oplossing van je gezondheidsprobleem.

  Jaren geleden leidde ik het bedrijf van mij vader die een reparatie bedrijf had in elektromotoren.
  Hij was een slim technicus maar geen zakenman en daarom heeft hij zijn bedrijf van eenmanszaak naar BV laten omvormen, zodat wanneer alles financieel mis zou lopen hij gegarandeerd een goede uitkering zou krijgen. Dat liep verkeerd af en de belastingen vorderen zo’n f. 180.000,00 extra belasting. Mijn vader raakte overspannen en ik mocht het bedrijf verder voortzetten.

  Elke maand moest ik alle zeilen bijzetten om én mijn mensen én mijn crediteuren én de belastingen te betalen. De oliecrisis kwam en toen werd het nog erger.

  Op enig moment lag ik met koorts op bed en op het einde van de maand moesten de financiële zaken geregeld worden. Uiteindelijk ben ik uit bed gekropen, mijn vrouw heeft nog geprobeerd mij tegen te houden, maar ik ben naar de zaak gegaan en heb daar alles voor dat moment geregeld.

  Toen ik naar huis terug ging was mijn ziekte over, geen koorts meer. Ik had een de juiste beslissing genomen.

  Ikzelf denk dat jij al een paar sessies bij mij zou moeten hebben kunnen besparen, omdat ik je steeds beter vond. De laatste keer heb ik eigenlijk niet meer iets van belang kunnen vinden dat met de Magneet Paren gecorrigeerd zou moeten worden. En deze komende afspraak zou ik ook een andere weg zijn gaan opgegaan; er moet een andere oorzaak zijn, dan de puur fysieke toestand van je lichaam, die je gezondheid belemmerd.

  De huisarts heeft al bevestigd dat wat hem betreft je je gezond zou moeten kunnen voelen en heeft daarvoor de intermediair psycholoog aangewezen.
  Je natuurarts gooit er nog eens een partij supplementen tegen aan, in de hoop het tij te keren.

  Als oplossing voor je gezondheidsprobleem wil ik pleiten voor de methode van het “probleem van tussen de oren”.
  Dat “tussen de oren” probleem moet je niet te geringschattend bekijken.
  Bij de Biomagnetische Sessie komen magneten als werkzame methode naar voren en wordt er een beroep gedaan op de Eigen Werking van je Bewustzijn.

  Wanneer je lichaam ziek is zijn er plekken in onbalans die zich met de magneten laten corrigeren. Maar bij dat onbalans hoort ook een bewustzijnsaspect en veelal wordt dat bewustzijnsaspect ook in evenwicht gebracht door de lichamelijke correctie. Maar niet altijd volgt de geest het lichaam en dan dien je een methode te gebruiken die je bewustzijn aanspreekt en je een besluit laat nemen.

  Laat dit bericht van mij even een paar dagen met rust en bezinken. Met een paar dagen neem ik contact met je op voor een oplossing in het mentale vlak.

  Kom 4 januari gewoon op de afspraak, dat kost je geen geld, en ik laat je de andere weg ervaren die je mentaal een weg toont die dit soort problemen adequaat oplost.

  Met vriendelijke groet,
  Sijbrand Koning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *