Na mijn burn-out periode ben ik nog lange tijd vermoeid gebleven.

Cliënt L4

Hallo Sijbrand,

Zoals ik beloofd heb, zal ik dit stukje als referentie schrijven.
Geef er maar eerst je commentaar op, voordat je het op je site zet.

Door de positieve ervaring met behandelingen van energiebanen in het lichaam sta ik open voor de alternatieve geneeswijze. Ook de uitgebreide uitleg, die je me probeerde te geven over bio magnetisch paar heeft me doen besluiten me aan je behandeling over te geven.
Alles begrijpen doe ik niet, maar dat kan ook niet, heb je me verteld.

Na mijn lange burn-out periode ben ik nog lange tijd vermoeid gebleven.
Ik hoopte, dat na de behandelingen deze vermoeidheid minder zou zijn.

Je hoefde mij maar twee behandelingen te geven en je was al overtuigd, dat mijn klachten er bijna niet meer zouden zijn. Het klopt ook. Vorige week stond ik maar liefst vijf keer op de tennisbaan en vertoonde nauwelijks vermoeidheid en dat op mijn zestigste!

Dank je wel, Sijbrand en ik hoop je voorlopig niet meer te zien!
Altans niet als behandelaar!

Dag, groetjes, L4

Eén gedachte over “Na mijn burn-out periode ben ik nog lange tijd vermoeid gebleven.

 1. Beste L4,

  Ik ben heel blij dat je gezondheid zo is verbeterd met zo weinig behandelingen.

  Het grappige is dat de rede waarvoor je bij mij kwam, een van tijd tot tijd falende leverfunctie, pas bij de tweede behandeling aan bod is gekomen.

  Ik volg gewoon de “intelligentie van het lichaam” en er moesten in eerste instantie belangrijkere verstoringen worden opgeruimd.

  Tennis lekker door,
  Sijbrand Koning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *