Wereld vrede project

Diverse elementary students in the classoomMaharishi Mahesh Yogi is wereldwijd bekend om zijn Transcendente Meditatie programma;

de grondig onderzochte en effectieve techniek van zelf-ontwikkeling.

 

Maharishi herstelde de Totale Kennis en de uiterst effectieve en praktische programma’s van de Vedische tradities in India in hun pure en totale vorm. Iedereen kan nu zo de volle belofte van het Veda leven. Leven in vrede, overvloed en goede gezondheid.

Na eeuwen van verwarring onthulde Maharishi de Vedische waarheid, dat meditatie niet is gebaseerd op inspanning en concentratie maar op de spontane en natuurlijke stroom van de geest door middel van een correcte start.
Het is deze omschakeling in denken, belichaamd door de TM techniek, dat het pad heeft geopend voor alle culturen en alle geledingen van de samenleving om vol te profiteren van deze meditatie.

De ontwikkeling van bewustzijn brengt de individulele intelligentie meer in overeenstemming met de evolutionaire intelligentie van de Natuur.
De Natuur Wet is de basis van de oneindige verscheidenheid van het universum in perfecte harmonie. Wereld vrede op basis van bewustzijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *